booking@vmservices.hu  |  Telefonon 08.00 - 22.00 között:  +32/489/580-327  vagy  +36/30/409-33-88

Transzfer igénylés

Az alábbi űrlap kitöltésével a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre/ről kérhető személyszállítás, a  budapesti utazási feltételek figyelembe –  és tudomásul vételével.
2016. 02. 01-től lehetőség van a Charleroi járatokhoz kapcsolódóan Budapesten is transzfer foglalásra.
A szolgáltatást nem cégünk biztosítja, abban csak közvetítőként vesz részt. A szolgáltatás kapcsán felmerülő kérdéseire a budapesti szolgáltató a foglalas@bxltransfer.hu elérhetőségen ad felvilágosítást.
Kérjük csak abban az esetben foglaljon, ha ezeket a budapesti utazási feltételeket elfogadja!
Köszönjük hogy elolvassa!

Személyes adatok

Utazási adatok

A szállítási feltételek rendelkezéseivel egyetértek, azokat elfogadom, egyúttal nyilatkozom, hogy hozzájárulok megadott adataimnak a Szolgáltató általi kezeléséhez

Az űrlap pontos kitöltése megkönnyíti munkánkat. A piros csillaggal * jelzett adatok kitöltése kötelező. Ezen adatok nélkül a rendszer nem hagyja végrehajtani a foglalást.

<– Kérjük a foglaláskor figyeljen az adatok helyességére, főképp az értesítési lehetőségek esetén. Amennyiben nem saját részre foglal, kérjük adja meg az utas elérhetőségeit is, hogy probléma esetén közvetlenül elérhessük. Személyes adataikat csak a munkánkhoz szükséges mértékben tartjuk nyilván, azt harmadik fél részére nem adjuk ki.