booking@vmservices.hu  |  Telefonon 08.00 - 22.00 között:  +32/489/580-327  vagy  +36/30/409-33-88

Transzfer igénylés

Az alábbi űrlap kitöltésével a zaventemi és charleroi reptérre kérhető személyszállítás, az utazási feltételek figyelembe –  és tudomásul vételével.
Egyedi igényekkel keressen meg bennünket emailben: foglalas@vmservices.hu
Kérjük csak abban az esetben foglaljon, ha ezeket az utazási feltételeket elfogadja!
Köszönjük hogy elolvassa!

A VFB Pro licenc NEM ellenőrzött! Először meg kell adnia a licenc információkat mielőtt használná a VFB Pro bővítményt.

254

Az űrlap pontos kitöltése megkönnyíti munkánkat. A piros csillaggal * jelzett adatok kitöltése kötelező. Ezen adatok nélkül a rendszer nem hagyja végrehajtani a foglalást.

<– Kérjük a foglaláskor figyeljen az adatok helyességére, főképp az értesítési lehetőségek esetén. Amennyiben nem saját részre foglal, kérjük adja meg az utas elérhetőségeit is, hogy probléma esetén közvetlenül elérhessük. Személyes adataikat csak a munkánkhoz szükséges mértékben tartjuk nyilván, azt harmadik fél részére nem adjuk ki.

<– A Transzferek kiválasztásánál először válassza ki a megfelelő formát. Részletesen itt tájékozódhat a transzferek közötti különbségről:
<< Hasznos információk >>
<– A megfelelő forma kiválasztása után kérjük adja meg a transzfer dátumát.

<– Utána kérjük adja meg járata adatait. Induláskor a gép indulási, érkezéskor lehetőség szerint a belgiumi érkezés időpontját adják meg.
<– A járatszám azért szükséges, hogy kollégáink különböző internetes szolgáltatások segítségével nyomon követhessék a járat útvonalát. Így értesülünk a változásokról, késésekről, esetleges járattörlésekről.

<– A belgiumi szabályok szerint elektronikus számlát készítünk. Amennyiben nincs lehetősége kinyomtatni, papír alapon is kérheti, ekkor kinyomtatva viszi magával sofőrünk a számlát.

<– Ebben a mezőben kell megadni az indulási/érkezési címet. Amennyiben számla igénye van, kérjük a számlázási címről se feledkezzen meg. Ugyan itt adhat meg egyéb fontos informáiókat:
  • szokásosnál több csomag
  • gyermekülésre vonatkozó igény
  • extra szállítandó tárgy (pl. babakocsi)
  • bármilyen, az utazást befolyásoló egyéb tényező

<– Ebben a részben a visszaútra foglalhatja le transzferét.