booking@vmservices.hu  |  Telefonon 08.00 - 22.00 között:  +32/489/580-327  vagy  +36/30/409-33-88

Hasznos tanácsok az utazáshoz

Kérjük hogy az igénylés során a pontos indulási/érkezési adatokat adják meg.

Amennyiben változás történik a járat indulási időpontjában, kérjük erről bennünket is értesítsen!

Az igénylés során olyan email címet adjon meg, amelyet minden esetben el tud érni, nemcsak a munkahelyen vagy privát hálózatban.

A leadott igényléseket minden esetben visszaigazoljuk, a lehető legrövidebb időn belül, ez általában max. 24 óra. Általában a délelőtt 10 és 14 óra közötti időszakban, valamint este tudunk a beérkező emailekre válaszolni. Amennyiben kérésére nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze, mert a rendszerben is előfordulhat hiba.

Előfordul hogy a kiküldött levelek a SPAM mappába kerülnek, ezért kérjük nézze meg a SPAM mappát is, ha nem kapja meg azonnal legalább az  automatikus válaszüzenetet a foglalásról. Az automata üzenet csak a sikeres igénylést jelzi vissza, nem egyenértékű a foglalás elfogadásával!

20110814335

Fenntartjuk magunknak az indulási időpont meghatározásának jogát. A városból a repterek felé az indulási időpontot az indulást megelőző napon emailben (kérésre SMS-ben is) küldjük. Amennyiben a másnapi induláshoz 19 óráig nem kap semmilyen értesítést, kérjük jelezze.

Az előzetesen küldött időpontokat kérjük mindenki igyekezzen betartani. Ez nem csak a biztonságos reptérre érkezés érdekében szükséges, hanem utastársaik kényelmét is szolgálja.

Az indulási időpontok minden esetben úgy vannak kalkulálva, hogy 1  órás dugó esetén se kelljen senkinek aggódnia, hogy nem tud a tervezett időben elutazni. (Az indulási időpont előtt min. 50 perc + 2 óra, helyszíntől függően! Vagyis ha 18 órakor indul egy gép,  az utolsó utas 18 óra – 50 perc – 2 óra, azaz 15 óra körül kerül felvételre, függően a helyszíntől.)

WP_20141001_08_14_05_Pro_HD

Szolgáltatásunk során adatait az Európai Adatvédelmi Rendeletben (Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete, „Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) leírtaknak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja el: Adatvédelmi tájékoztató

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a transzferek között?
  • Transzfer: Alapvetően a Charleroi reptérről Budapestre induló, vagy Budapestről Charleroi reptérre érkező járatokhoz szervezzük a transzfereket. Ezen transzferek esetén a feltüntetett /fő árak érvényesek.
  • Egyéb transzfer: bármilyen más, a Charleroi reptérre történő, de nem budapesti járathoz irányuló transzfer. Ez esetben a feltüntetett ár 1 autóra vonatkozik, maximum 8 főre, azonos indulási cím esetén.
  • VIP transzfer: Bármely járat esetén kérhető. Ekkor csak Ön, valamint az Önnel együtt utazó személyek foglalnak helyet a járműben. Ebben az esetben – bizonyos határok között – az indulási időpontot is Ön határozzhatja meg.
IMG_7197_HD
Mennyivel hamarabb rendeljem meg a transzfert?

Javasoljuk, amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat, a repülőjegy lefoglalása után akár azonnal is lefoglalhatja transzferét. Adott dátumtól a következő 90-120 nappal előre veszünk fel megrendelést.

Gyermekem számára gyerekülést biztosítanak-e?

Igen, minden méretű gyermeküléssel rendelkezünk. kérjük a foglalás során a megjegyzés mezőbe a lakcím mellett ezt is jellezzék!

maneken pis magyaros
Hogyan találom meg a V&M Services-t a reptéren?

– Charleroi, Bruxelles – Sud reptér

Kollégánk a Charleroi reptéren a  régi terminál (T1) épületén belül a négyes kijáratnál, a Leonidas csokibolt előtt, “V&M Services”  logós táblával várja Utasainkat.Amennyiben a gép az új terminálra (T2) érkezik, annak bejáratnál, az épületen kívül várjuk utasainkat, “V&M Services” logóval ellátott táblával.

– Zaventem, Bruxelles International reptér

Kollégánk a zaventemi nemzetközi reptéren az érkezési csarnokban, a korlátnál jobbra fordulva a JAVA kávézó előtt, az Ön nevét tartalmazó felirattal várja.

Logo-Web
Extra szolgáltatások

Minden autónkban ingyenes vezeték nélküli interneteléréssel állunk rendelkezésükre. Privát transzfer esetén ajándék frissítővel várjuk utasainkat.

Mennyi az utazási idő?

Az utazással töltött időt több tényező határozza meg: leginkább az utasok száma, lakhelye, valamint a forgalom sűrűsége. A főváros és a reptér távolsága autópályán 76 km. Általánosságban elmondható, hogy közepes forgalom mellett a transzfer hossza 1 óra 10 perc – 1 óra 30 perc között mozog. Az Önök kényelme miatt, amennyiben a Google Maps által a tervezett útvonal hossza az 1 óra 30 percet meghaladja, több autóval állunk rendelkezésre járatonként.

Mindenki ismeri a brüsszeli és belgiumi közlekedési morált. Nem tudunk felelni a rajtunk kívül álló okok miatti késésekért, például havazás, heves esőzés, balesetek, ezek okozta forgalmi dugók, késések, egyéb katasztrófahelyzetek. Ezt kérjük mindenki vegye figyelembe!

Igyekszünk a lehető legrövidebb és leggyorsabb útvonalakat megválasztani. Előfordul azonban, hogy a kialakult torlódás miatt hosszabb időt kell az autóban tölteni. Ezen esetekben megértésüket és türelmüket kérjük, nem (csak) rajtunk múlik, ki mikorra ér haza!