foglalas@vmservices.hu  |  Telefonon 08.00 - 22.00 között:  +32/489/580-327  vagy  +36/20/443-50-50

Hasznos tanácsok az utazáshoz

Kérjük hogy az igénylés során a pontos indulási/érkezési adatokat adják meg.

Amennyiben változás történik a járat indulási időpontjában, kérjük erről bennünket is értesítsen!

Az igénylés során olyan email címet adjon meg, amelyet minden esetben el tud érni, nemcsak a munkahelyen vagy privát hálózatban.

A leadott igényléseket minden esetben visszaigazoljuk, a lehető legrövidebb időn belül, ez általában max. 24 óra. Általában a délelőtt 10 és 14 óra közötti időszakban, valamint este tudunk a beérkező emailekre válaszolni. Amennyiben kérésére nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze, mert a rendszerben is előfordulhat hiba.

Előfordul hogy a kiküldött levelek a SPAM mappába kerülnek, ezért kérjük nézze meg a SPAM mappát is, ha nem kapja meg azonnal legalább az  automatikus válaszüzenetet a foglalásról. Az automata üzenet csak a sikeres igénylést jelzi vissza, nem egyenértékű a foglalás elfogadásával!

20110814335

Fenntartjuk magunknak az indulási időpont meghatározásának jogát. A városból a repterek felé az indulási időpontot az indulást megelőző napon emailben (kérésre SMS-ben is) küldjük. Amennyiben a másnapi induláshoz 19 óráig nem kap semmilyen értesítést, kérjük jelezze.

Az előzetesen küldött időpontokat kérjük mindenki igyekezzen betartani. Ez nem csak a biztonságos reptérre érkezés érdekében szükséges, hanem utastársaik kényelmét is szolgálja.

Az indulási időpontok minden esetben úgy vannak kalkulálva, hogy 1  órás dugó esetén se kelljen senkinek aggódnia, hogy nem tud a tervezett időben elutazni. (Az indulási időpont előtt min. 50 perc + 2 óra, helyszíntől függően! Vagyis ha 18 órakor indul egy gép,  az utolsó utas 18 óra – 50 perc – 2 óra, azaz 15 óra körül kerül felvételre, függően a helyszíntől.)

WP_20141001_08_14_05_Pro_HD

Szolgáltatásunk során adatait az Európai Adatvédelmi Rendeletben (Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete, „Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) leírtaknak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja el: Adatvédelmi tájékoztató

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a transzferek között?
  • Transzfer: Alapvetően a Charleroi reptérről Budapestre induló, vagy Budapestről Charleroi reptérre érkező járatokhoz szervezzük a transzfereket. Ezen transzferek esetén a feltüntetett /fő árak érvényesek.
  • Egyéb transzfer: bármilyen más, a Charleroi reptérre történő, de nem budapesti járathoz irányuló transzfer. Ez esetben a feltüntetett ár 1 autóra vonatkozik, maximum 8 főre, azonos indulási cím esetén.
  • VIP transzfer: Bármely járat esetén kérhető. Ekkor csak Ön, valamint az Önnel együtt utazó személyek foglalnak helyet a járműben. Ebben az esetben – bizonyos határok között – az indulási időpontot is Ön határozzhatja meg.
IMG_7197_HD
Mennyivel hamarabb rendeljem meg a transzfert?

Javasoljuk, amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat, a repülőjegy lefoglalása után akár azonnal is lefoglalhatja transzferét. Adott dátumtól a következő 90-120 nappal előre veszünk fel megrendelést.

Gyermekem számára gyerekülést biztosítanak-e?

Igen, minden méretű gyermeküléssel rendelkezünk. kérjük a foglalás során a megjegyzés mezőbe a lakcím mellett ezt is jellezzék!

maneken pis magyaros
Mi történik, ha nem érjük el a repülőt?

Igyekszünk az indulási időpontokat úgy kalkulálni, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Ha mégis megtörténne a baj, cégünk rendelkezik megfelelő biztosítással, melynek terhére a következő járatra jegyet tudunk biztosítani. Amennyiben a következő járat más napon indul, a felmerülő szállás és egyéb költségeket is cégünk fedezi.

Hogyan találom meg a V&M Services-t a reptéren?

Kollégáim minden esetben a reptéri Leonidas csokibolt előtt, “V&M Services” feliratú táblával várják utasainkat. Hogy ki várja Önöket a reptéren, arról az utazás előtti napon, a foglalásnál megadott email címen értesítjük.

Extra szolgáltatások

Minden autónkban ingyenes vezeték nélküli interneteléréssel állunk rendelkezésükre. Privát transzfer esetén ajándék frissítővel várjuk utasainkat.

Mennyi az utazási idő?

Az utazással töltött időt több tényező határozza meg: leginkább az utasok száma, lakhelye, valamint a forgalom sűrűsége. A főváros és a reptér távolsága autópályán 76 km. Általánosságban elmondható, hogy közepes forgalom mellett a transzfer hossza 1 óra 10 perc – 1 óra 30 perc között mozog. Az Önök kényelme miatt, amennyiben a Google Maps által a tervezett útvonal hossza az 1 óra 30 percet meghaladja, több autóval állunk rendelkezésre járatonként.

Mindenki ismeri a brüsszeli és belgiumi közlekedési morált. Nem tudunk felelni a rajtunk kívül álló okok miatti késésekért, például havazás, heves esőzés, balesetek, ezek okozta forgalmi dugók, késések, egyéb katasztrófahelyzetek. Ezt kérjük mindenki vegye figyelembe!

Igyekszünk a lehető legrövidebb és leggyorsabb útvonalakat megválasztani. Előfordul azonban, hogy a kialakult torlódás miatt hosszabb időt kell az autóban tölteni. Ezen esetekben megértésüket és türelmüket kérjük, nem (csak) rajtunk múlik, ki mikorra ér haza!